Tegnestuen er beliggende i den gamle arkitektskoles lokaler i Paradisgade i latinerkvarteret i Aarhus. Her sidder vi i et kreativt fællesskab med et inspirerende arbejdsmiljø.  


Fenger arkitektur bygger på en solid erfaring fra mange forskellige typer af byggeri - både renovering og nybyg. Tegnestuen blev stiftet i 2022 af Marie Fenger Ehlers, som efter sin afgang fra arkitektskolen i Aarhus i 1999 har været ansat på flere af de største tegnestuer i Aarhus og siden 2007 arbejdet som selvstændig samt et par år som designansvarlig ved Ravn Arkitektur i Vejle. Marie har gennem sit faglige virke som arkitekt stået for en række større byggerier, bl.a. indenfor institutions-, erhvervs-, kultur- og boligbyggeri. I dag ligger fokus på de arkitektoniske oplevelser og det nære samarbejde med bygherren. 


Vi er drevet af vores passion for arkitektur og arbejdet med at skabe rumlige oplevelser og møder. Vi har øje for potentialer og søger altid at skabe merværdi for stedet og brugerne. Vi arbejder aktivt med konteksten, det være sig den fysiske eller historiske kontekst, både i formgivning af ny arkitektur og arbejdet med det eksisterende. Vores projekter skabes i tæt samarbejde med bygherren og vores netværk af tætte samarbejdspartnere, så vi sikrer kvalitet i udførelsen.


Vi arbejder med et helhedsorienteret perspektiv, hvor stedet, materialerne og konstruktionen danner et æstetisk samspil. Bæredygtighed indgår som en naturlig del af vores tilgang, gennem vores forståelse for materialer, stedet og kvalitet opnår vi holdbart byggeri og sikrer et minimalt aftryk på miljøet.
Høj arkitektonisk kvalitet, erfaren rådgivning fra ide til udførelse samt samarbejde og dialog er de tre centrale principper, der kendetegner os. Vi lytter til dine idéer, rådgiver dig og hjælper dig med at få dit projekt gennemført.


Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan spore os ind på din opgave.

Paradisgade facade
Skitsering proces